RGA SPEED TRANS-0766656643

RGA SPEED TRANS-0766656643 1

RGA SPEED TRANS s.r.l.ORADEA :

este o companie tânără înfiinţată în 2012 cu capital integral privat, având ca obiect de activitate transporturile rutiere de mărfuri, fiind membră a BursaTransport cu ID 117859. Timocom ID 226246
Sfera de activitate include transporturile de mărfuri în trafic internaţional şi naţional, derulate în strictă conformitate cu prevederile Convenţiei CMR, şi după caz Convenţiei TIR sau Convenţiei de tranzit comun. Mijloacele de transport au poliţe de asigurare de răspundere civilă a cărăuşului CMR, în valoare de 1500.000 eur.
Folosirea instrumentelor specifice ale logisticii, ne permite elaborarea unor tarife de transport avantajoase. Solicitările concrete de preţ le onorăm în timpul cel mai scurt cu oferte competitive.
Dacă informaţiile de mai sus au trezit interesul Dvs., vă rugăm să ne precizaţi coordonatele transporturilor solicitate : natura mărfii şi modul de ambalare ; localitatea de încărcare/descărcare şi data încărcării, respectiv orice alte informaţii referitoare la transportul solicitat. Pe baza reperelor stabilite de Dvs., urmează să vă facem oferte concrete de preţ.
Pentru noi va fi o deosebită plăcere să convenim coordonatele unei viitoare colaborări reciproc avantajoase.

RGA SPEED TRANS-0766656643 2

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari/remorcari auto in Oradea,Europa si Romania . Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte imortante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.
 
Asiguram urmatoarele servicii:
 
-tractari auto oradea">Tractari auto Oradea accidentate sau defecte
-Tractari microbuze Oradea & europa
-Tractari utilaje
-Tractari Oradea la cele mai mici preturi
-Tractari barci ,salupe
-Tractari internationale
 
 RGA SPEED TRANS-0766656643 3

       PRETURI FARA CONCURENTA !!!

RGA SPEED TRANS-0766656643 4

[robo-gallery id=”311″]

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro
14 / 100 SEO Score